КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД КУЛЬТУРИ “ЗАСЛУЖЕНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ЗАКАРПАТСЬКИЙ НАРОДНИЙ ХОР” ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ, місце знаходження: 88000, Закарпатська обл., місто Ужгород, пл. Театральна, буд. 10,
оголошує конкурс на вакантні посади:
– артист хору сольних партій вищої категорії (баритон) – 1 штатна одиниця;
– артист хору першої категорії (тенор) – 1 штатна одиниця;

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

– артист хору сольних партій вищої категорії: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста хору I категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років. Творча індивідуальність; яскравий за тембром голос повного діапазону і висока професійна майстерність; володіння всіма засобами вокально-хорової техніки.

 

– артист хору першої категорії: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста хору II категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років. Творча індивідуальність; яскравий за тембром голос повного діапазону і висока професійна майстерність; володіння всіма засобами вокально-хорової техніки.

 

Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії закладу культури, заяву про участь в конкурсі у довільній формі. До заяви додаються такі документи:
особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;
копія документа, що посвідчує особу;
копію трудової книжки (за наявності);
копія документа про освіту за відповідною спеціальністю;
творче резюме.

Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати іншу додаткову інформацію.

Документи приймаються відповідальним секретарем конкурсної комісії за адресою: Закарпатська обл., м. Ужгород, пл. Театральна, буд. 10, каб. кабінет художнього керівника, 3-й поверх, з 10.00 – 16.00 (крім вихідних) або на ел.пошту zakchoir@gmail.com.

Кінцевий строк прийняття документів від претендентів на участь у конкурсі – 16 грудня 2019 р.
Дата і місце проведення конкурсу – 17 грудня 2019 року, 10.00 год.,
м. Ужгород, пл. Театральна, 10, хоровий клас Заслуженого академічного Закарпатського народного хору.

Конкурс проводиться в два етапи:
Перший етап конкурсу – розгляд документів, поданих претендентами на участь у конкурсі (круглий стіл) – 17 грудня 2019 року о 10.00 годині.
Другий етап конкурсу – ознайомлення з професійними даними учасників конкурсу – 17 грудня 2019 року о 12.00 годині.

Контактні телефони, адреси електронної пошти для довідок з питань проведення конкурсу:
(0312) 63-02-20, E-mail: zakchoir@gmail.com.