6 грудня у Закарпатському держаному обласному музично-драматичному театрі відбулися урочистості з нагоди 28-ї річниці Збройних сил України. З вітальним словом перед присутніми виступили військовий комісар Закарпатського обласного комісаріату Богдан Череміський, заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв і секретар Закарпатської єпархії УПЦ (ПЦУ) протоієрей Сергій Ємець. Вони подякували всім, хто присвятив своє життя служінню Батьківщині, і особливо тим, хто сьогодні боронить нашу державу на Сході, захищає мир і спокій українського народу та вручили цілій низці військовослужбовців відзнаки і нагороди. А найзворушливішою була мить, коли юні дівчата піднесли квіти присутнім у залі матерям і дружинам полеглих воїнів. Загиблих Героїв вшанували хвилиною мовчання.

В урочистостях взяв участь і Заслужений академічний Закарпатський народний хор (керівник колективу – заслужений працівник культури України Наталія Петій-Потапчук). Публіка тепло зустріла як патріотичні твори, так і закарпатські народні пісні у виконанні заслужених артисток України Надії Гораль і Яни Садварій та народного артиста України Петра Матія. А завершила виступ колективу вокально-хореографічна композиція «Шовкова косиця».

Заслужений академічний Закарпатський народний хор ще раз долучається до всіх привітань на адресу українських військових! Зичимо міцного здоров’я та успіхів військовослужбовцям усіх рангів, ветеранам, новобранцям і їх родинам, пам’ятаємо і шануємо пам’ять загиблих українських військових!