«ЗІРКОВЕ МАЙБУТНЄ СРІБНОЇ ЗЕМЛІ» СТАРТУЄ!

«ЗІРКОВЕ МАЙБУТНЄ СРІБНОЇ ЗЕМЛІ» СТАРТУЄ!

Арт-проєкт «Зіркове майбутнє Срібної Землі», започаткований Заслуженим академічним Закарпатським народним хором для підтримки музично обдарованих дітей Закарпаття, стартує! Цього разу все відбуватиметься ще яскравіше та потужніше! Адже, пройшовши нелегкі змагання, ми отримали підтримку УКРАЇНСЬКОГО КУЛЬТУРНОГО ФОНДУ https://ucf.in.ua та великої кількості наших шанувальників через платформу ВЕЛИКА ІДЕЯ https://biggggidea.com/!

Наразі оголошуємо початок дистанційного відбору серед талановитих дітей краю для участі у черговому арт-проєкті. Що для цього потрібно:

– якщо тобі 14-ть і менше років;

– ти займаєшся музикою і тобі не байдуже народне музичне мистецтво (народні пісня, танець, інструментальна музика);

– тобі близькі традиції твоїх батьків;

– ти мрієш виступити на великій сцені;

– ти любиш ЗАКАРПАТСЬКИЙ НАРОДНИЙ ХОР!

У такому разі ти маєш шанс стати учасником цього грандіозного проєкту! Також необхідно до 15 серпня 2021 року надіслати на електронну адресу zakchoir@gmail.com :

1. Інформацію про себе у довільній формі, яка повинна містити: ПІБ; дату народження; населений пункт; муз. школу та ім’я викладача (якщо навчаєшся); контактні телефони батьків, викладача, конкурсанта; твоє хобі).

2. Відеозапис з демонстрацією твоїх умінь (народний спів – дві різнохарактерні закарпатські народні пісні на твоїй рідній мові, бажано одна a capella; народна інструментальна музика – дві різнохарактерні народні мелодії, можливо із супроводом).

3. Для танцювальних колективів: інформацію про танцювальний колектив та відеозапис із концертного виступу надсилає керівник колективу!

Відбір учасників здійснюватиме діюча художня рада КЗК «Заслужений академічний Закарпатський народний хор» ЗОР з надісланих претендентами матеріалів. Результати будуть розміщені на офіційному сайті закладу, у соцмережах та надіслані особисто до 18 серпня 2021 року. Індивідуальні заняття, підбір концертної програми та організацію підготовчих спільних репетицій організатори погоджуватимуть з кожним відібраним виконавцем особисто.

PS. Хто пройшов минулорічний відбір, має право взяти участь у проєкті поза конкурсом! За додатковою інформацією звертатися за телефонами:

0506289607 – Петій-Потапчук Наталія Йосипівна (директор-художній керівник);

0990391916 – Гірник Володимир Миколайович (заступник директора);

0934574288 – Бровді Михайло Васильович (заступник директора).

Переглянути матеріали з попередніх арт-проєктів можна за наступними посиланнями:

https://www.youtube.com/watch?v=rYJtDjCW0u8&t=24shttps://www.youtube.com/watch?v=gs1GBHspUoA&t=11shttps://www.facebook.com/ArsenyAAA/videos/456693561732206/?t=9https://www.youtube.com/watch?v=Bn_pzDFizbg